Изненадващи резултати се получиха в последния за есента 11-и кръг

...
Изненадващи резултати се получиха в последния за есента 11-и кръг
Коментари Харесай

Пъстренец остава на върха след победа над Локомотив /Долно Церовене/

Изненадващи резултати се получиха в последния за есента 11-и кръг на регионалната „ Б “ група на Монтана. Само водачът "Пъстренец " съумя да си вземе своето, за разлика от подгласниците му. Тимът от Долно Белотинци се наложи с 3:1 при гостуването на "Локомотив " /на снимките/. Точни за триумфа бяха Борислав Борисов, Цветомир Тулин и Костадин Ракшиев. Валентин Кирилов регистрира домакините от Долно Церовене. Пъстренец е отпред с 25 т. и мач по-малко от преследвачите си. На 5 ноември отборът ще изиграе отсрочената среща от 6-ия кръг с Порто /Портитовци/.
Вторият в таблицата "Ботев 1930 " се подхлъзна за трети път при посещение. В Ерден групировката от Кобиляк отстъпи с 3:4 от последния в подреждането "Хайдут 2014 ", който съумя да зарадва жителите на селото за събора му. С 2 попадения за триумфа на домакините се регистрира Кирил Митов, а по един път точни бяха Любомир Благоев и Радостин Николов. За Ботев 1930 осъществиха Преслав Вълков, Денислав Русков и Светослав Сашов.
Третият "Балкан " също се издъни при гостуването на предпоследния Сантос. До 53-та мин. съставът от Говежда водеше с 4:1, само че в последна сметка домакините от Долно Белотинци обърнаха до 5:4. За втората победа на "Сантос " от началото на сезона вкараха Светломир Спасов, Ивайло Петров, Ивайло Иванов и на два пъти Пламен Тодоров. За Балкан осъществиха Кристиян Марков, Кристиан Георгиев, Емил Герасимов и Славейко Каменов.
Останалите резултати в 11-ия кръг: "Син Стрел " /Крапчене/ – "Динамо " /Мадан/ 4:1 и "Порто " /Портитовци/ – "Дунав-Цибър " /Долни Цибър/ 3:1. Мачът "Левски " /Комощица/ – "Липен " е отсрочен за 4 ноември.
Начело е "Пъстренец " с 25 т., пред "Ботев 1930 " с 24 и "Балкан " с 22.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР