Изненадващата новина за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур

...
Изненадващата новина за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур
Коментари Харесай

Емилия Бременна От Башур, Вдига Тежка Сватба

Изненадващата вест за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур задейства слуха, че е бременна. Изпълнителката на „ Смелите си имат всичко “ подхранва мълвата с всяко последващо свое присъединяване, защото е очевидно напълняла. В това се убедиха нейни фенове, когато я видяха преди дни на сцената в столичен клуб.

Емилия се беше пременила с прилепнала рокля, която описваше наедрялото й коремче. Фолк певицата към този момент не разяснява въпроса, само че пък е много словоохотлива по този за годежа си.

„ Тук има обич и то голяма и от двете страни. В момента съм доста щастлива жена “, показа Емилия. Тя добави, че предлагането за годеж било много ненадейно. Хитовата пайнерка акцентира, че моментът бил извънредно трогателен, само че защото е доста персонален, избира да го резервира за себе си.

„ Да, женитба ще има! Всъщност в този момент, когато се събрахме, и знам, че това, което изпитвам в този момент, в никакъв случай до момента не съм го изпитвала. Сега ми е фантазия, в действителност. Защото преди е било друго. На всяка възраст любовта е доста друга. Сега съм доста осъзната, знаем какво желаеме, и не желаеме да губим секунда време. И почтено казано, да, бленувам си за този миг “, призна звездата с необятна усмивка.

Емилия няма самообладание да се омъжи за обичания си, само че по никакъв начин не се вълнува от детайлностите към идната женитба.

За певицата не е от изключително значение каква ще е булчинската й рокля, нито къде тъкмо ще се венчае. „ Само желая да съм влюбена. Не бленувам за рокли – минах този стадий. Мечта ми е да съм с индивида, с който съм сега “, показа певицата. Тя добави, че е същински признателна на Господ за всичко, което има. Друго не можела да си пожелае, също така, което има сега, пише  „ Уикенд “.

Бившата половинка на Коко Динев се старае да приказва доста за щастието си в персонален проект, само че не постоянно съумява. Вероятно поради непрекъснатите сантиментални жестове от страна на Жорж Башур, а и вълнението към годежа и идната женитба.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР