Изненадващата новина за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур

...
Изненадващата новина за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур
Коментари Харесай

На ръба на щастието! Емилия бременна от Башур, певицата ще дундурка трето дете?

Изненадващата вест за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур задейства слуха, че е бременна. Изпълнителката на „ Смелите си имат всичко “ подхранва мълвата с всяко последващо свое присъединяване, защото е очевидно напълняла. В това се убедиха нейни фенове, когато я видяха преди дни на сцената в столичен клуб, написа " Уикенд ".

Емилия се беше пременила с прилепнала рокля, която описваше наедрялото й коремче. Фолк певицата към този момент не разяснява въпроса, само че пък е много словоохотлива по този за годежа си.
Тук има обич и то голяма и от двете страни. В момента съм доста щастлива жена “, показа Емилия. Тя добави, че предлагането за годеж било много ненадейно. Хитовата пайнерка акцентира, че моментът бил извънредно трогателен, само че защото е доста персонален, избира да го резервира за себе си. „ Да, женитба ще има! Всъщност в този момент, когато се събрахме, и знам, че това, което изпитвам в този момент, в никакъв случай до момента не съм го изпитвала. Сега ми е фантазия, в действителност. Защото преди е било друго. На всяка възраст любовта е доста друга. Сега съм доста осъзната, знаем какво желаеме, и не желаеме да губим секунда време. И почтено казано, да, бленувам си за този миг “, призна звездата с необятна усмивка.
Емилия няма самообладание да се омъжи за обичания си, само че по никакъв начин не се вълнува от детайлностите към идната женитба.
За певицата не е от изключително значение каква ще е булчинската й рокля, нито къде тъкмо ще се венчае. „ Само желая да съм влюбена. Не бленувам за рокли – минах този стадий. Мечта ми е да съм с индивида, с който съм сега “, показа певицата. Тя добави, че е същински признателна на Господ за всичко, което има. Друго не можела да си пожелае, също така, което има сега.
Бившата половинка на Коко Динев се старае да приказва доста за щастието си в персонален проект, само че не постоянно съумява. Вероятно поради непрекъснатите сантиментални жестове от страна на Жорж Башур, а и вълнението към годежа и идната женитба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР