Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя

...
Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя
Коментари Харесай

Пеевски: Призовавам премиера, който непрекъснато спори, че е министър-председател, да докаже това. Да напусне топлия си кабинет и да отиде при хората в снега

Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и съответно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември. Това разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. И с неразбиране узнавам, че господин Денков е свикал изключително съвещание на Министерски съвет онлайн, добавя той.

Искам да се обърна към премиера: Г-н Денков, сняг онлайн не се чисти. Нито се отстраняват повреди на електропреносната мрежа в онлайн съвещание на Министерски съвет, подсети Пеевски.

Хората чакат от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е мъчно и да им взема решение проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрестанно спори, че той е министър председателят на държавното управление, да потвърди това, сподели Делян Пеевски.

Да напусне топлия и комфортен кабинет, дружно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи нужното по този начин, че минимална снежна завивка да не се трансформира в злополучие за хората и страната – без ток, с непроходими пътища и прекратени връзки, прикани ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР