Изненадваща акция в Дупница. Полицаи и пожарникари са се струпали

...
Изненадваща акция в Дупница. Полицаи и пожарникари са се струпали
Коментари Харесай

Изненадваща акция в Дупница заради изчезналия Янек Миланов

Изненадваща акция в Дупница. Полицаи и пожарникари са се струпали през днешния ден пред блока на изчезналия тъкмо преди седем месеца Янек Миланов, заяви Българска национална телевизия. Униформените са останали там няколко часа, употребявали са пожарен автомобил, с цел да влязат в жилището, пред който 43-годишният мъж е забелязан за последно на 31 юли предходната година.

Проведен е следствен опит, съобщи братът на Янек – Марио Миланов. Това е единственото, което може да се каже все още, с цел да не се навреди на следствието.

Янек Миланов е забелязан за последно на 31 август предходната година, дни откакто се е прибрал от Германия. Там живеел и работил от 20 години.

Основен обвинен за изгубването му е Васил Капланов – Каплата, който сега е под домакински арест, само че по друго обвиняване – за държане на муниции.

И все още няма притеглен обвинен по досъдебното произвеждане за отвличането на Янек Миланов, а Окръжната прокуратура в Кюстендил към този момент три пъти удължава периода на следствието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР