Изненадващ допинг контрол се очаква да има по време на

...
Изненадващ допинг контрол се очаква да има по време на
Коментари Харесай

Специален допинг контрол на ЦСКА-София и Левски

Изненадващ допинг надзор се чака да има по време на дербито ЦСКА-София и Левски от последния 26-и кръг на постоянния сезон в Първа лига, научи Sportal.bg.

Както е известно, мачът е от огромно психическо значение, защото е първи от петте следващи конфликта сред " червени " и " сини " през идващите два месеца. Тимът на Стамен Белчев и този на Делио Роси ще спорят три пъти за шампионата, а също по този начин са на полуфинал за Купата на България, която пък е главната цел на 26-кратните първенци. ЦСКА-София мечтае за златен дубъл, защото е единствено на три точки от Лудогорец и има преднина от 10 пред " сините ", а също по този начин с днешна дата е любимец номер едно за продобиване на Купата, съгласно букмейкърите. Именно заради се чака спечелилият в първата среща на " Васил Левски " да има доста съществено психическо преимущество в оставащите конфликти до май.

Практика да се взимат допинг проби от футболистите не е присъща за всеки мач, ами антидопинговата комисия прави това ненадейно. Нашата медия, научи че поради свадите в българския футбол и напрежението в него и към него през последните седмици, както и засилилите се клюки, че допинг проби във футбола ни се подменят, хора от най-високите етажи на родния спорт, са взели решение, в случай че е имало такива неща, те да бъдат отстранени мигновено и да бъдат налагани доста съществени санкции.

Именно заради това сигурно ще има допинг инспекция на дербито, макар че в последния кръг от Първа лига, един от двата клуба е минал неочакван допинг надзор. Няма процедура това да се се прави в два мача поред, само че този път ще има специфична инспекция. Интересното е, че в предходните години от управлението на Левски не един път и два пъти, са желали подобен надзор в дербитата с " алените " и Лудогорец.

 Левски - ЦСКА-София - част II @@@ " Нямам визия дали ще има допинг надзор, само че подобен не ни тормози. Нашата позиция постоянно е била, че би трябвало да има феърплей. Нека по-добрият на терена победи, само че с почтени средства. Левски не употребява стимуланти, а също по този начин не желае помощ от съдиите. Разбира се, че желаеме да спечелим, само че дано това стане с добър футбол. Не става въпрос единствено за този мач, ами за цялото ни състезание, защото това ще бъде доста добре най-много за българския футбол ", разяснява Спас Русев пред Sportal.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР