Изненадата всъщност е, че документи в СЕМ е подал актьорът

...
Изненадата всъщност е, че документи в СЕМ е подал актьорът
Коментари Харесай

И Къци Вапцаров сред кандидатите за шеф на БНТ

Изненадата в действителност е, че документи в Съвет за електронни медии е подал артистът и ефирен водещ Кръстю Вапцаров, по-известен като Къци Вапцаров.

В понеделник в 17 ч. изтече срокът за приемането на документите за присъединяване в процедурата за избор.

В Съвета за електронни медии своите концепции са подали, по реда на приемане на документите:
Сашо ЙовковНикола ТодоровКръстю ВапцаровЯвор СимовСашо ДиковРадостслав ГлавчевЕмил КошлуковСтоил Рошкев
Сред кандидатите е сегашният краткотраен шеф Емил Кошлуков, журналистът Сашо Диков и сътрудника му Стоил Рошкев. Дългогодишният състезателен редактор и коментатор в Българска национална телевизия Сашо Йовков също е измежду претендентите. Не е изненада, че ще се състезава Радостслав Главчев, определян като " безконечен претендент ". В състезанието за позицията се включиха също операторът Никола Тодоров и престъпният кореспондент Явор Симов. Изненадата в действителност е, че документи в Съвет за електронни медии е подал артистът и ефирен водещ Кръстю Вапцаров, по-известен като Къци Вапцаров.

Новият общоприет шеф на Българска национална телевизия ще бъде определен на 5 юли. До 25 юни ще бъдат оповестени позволените до процедурата, а позволените до събеседване - до 1 юли. Кандидатите ще показват концепциите си на 3 и 4 юли.

Конкурсът за Българска национална телевизия се афишира изключително поради предварително прекратения мандат на Константин Каменаров след влезнала в действие неоправдателна присъда. Сега и.д. общоприет шеф на Българска национална телевизия е Емил Кошлуков.

Каменаров беше наказан на 1 година и 3 месеца условно с 3 години изпитателен период и 600 лв. санкция за шофиране с 1,6 промила алкохол в кръвта./ fakti.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР