Изненадата в тазгодишното издание на Лига Европа ЛАСК посреща Манчестър

...
Изненадата в тазгодишното издание на Лига Европа ЛАСК посреща Манчестър
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед си осигури 1/4-финала още преди реванша

Изненадата в тазгодишното издание на Лига Европа ЛАСК посреща Манчестър Юнайтед в Линц, Австрия в среща от 1/8-финалите на шампионата. Резултатът все още е 0:5 . В 28-ата минута Одион Игало откри резултата, а 58-ата Даниел Джеймс удвои. В 82-ата минута Хуан Мата направи резултата типичен. В добавеното време на мача се разписаха и запасите Мейсън Грийнууд и Андреас Перейра . Двубоят се играе пред празни трибуни поради епидемията от ковид.

Срещата стартира в умерено движение, като първият удар към една от двете порти пристигна в петата минута, когато Фред стреля от отдалеченост, само че неопределено.

В 12-ата минута още веднъж бразилецът имаше въззможност да заплаши вратата на домакините, откакто опита центриране от свободен удар, който обаче бе кръстосан.

Минута по-късно Скот МакТоминей шутира мощно, само че топката мина доста покрай вратата на Александър Шлагер.

В 18-ата минута Хуан Мата стреля, само че ударът му бе блокиран.

Малко по-късно Бруно Фернандеш центрира в наказателнот поле от корнер, а от точката за дузпа Хари Магуайър, с глава, прати топката около гредата. Одион Игало също опита удар, който Шлагер улови без проблем.

В 23-ата минута пристигна и най-чистата опция за попадение за момента. Даниел Джеймс стреля от границата на наказателното поле, само че вратарят Шлагер съумя да избие с отличен инстикт.

Натискът на Манчестър Юнайтед даде резултат в 28-ата минута, когато футболистите на Солскер откриха резултата. Бруно Фернандеш откри Одион Игало на границата на наказателното поле и нигериецът овладя топката, съумя да премине около състезател на Линц, „ жонглирайки “ с топката и със мощен удар откри горния десен ъгъл на Шлагер – 0:1.

B A N G
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР