"Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог". Тази

...
"Изненадата ще дойде, когато кандидат-президентите влязат в пряк диалог". Тази
Коментари Харесай

Психолог посочи какъв коварен ход готви Радев и как ще лъснат пробойните в самочувствието му

"Изненадата ще пристигна, когато кандидат-президентите влязат в директен разговор ". Тази теза изложи в коментара си по БНР психологът Росен Йорданов.

Според него актуалният президент Румен Радев е в зоната си на комфорт, поради което не би имал предпочитание да се появява в обстановки, които ще го извадят от нея. Йорданов предвижда, че щабът на Радев ще поставя старания да се заобикалят срещи с другите претенденти за "Дондуков " 2.

"За да затвърдят облиците си, другите претенденти за президент ще търсят повече изяви и срещи, в които дебатът да се води в различен подтекст - не какво другият не е, а кой по какъв начин вижда президентската роля и своята роля в бъдещето на страната ", сподели Йорданов.

По думите на психолога изкушението да се търси борбата сред кандидат-президентите е огромно и към момента печелившо по нашите географски ширини:

"Смятам, че в тази акция ще надделее диалогичният звук ", сподели психологът и разказа упованията за тона на претендентите:

"От проф. Анастас Герджиков ще чуваме повече от тона на ректора, ще построи облик на по-решителен и по-категоричен и убеден претендент, в сравнение с се допуска.

Лозан Панов към този момент даде анонс какво можем да чакаме от него - неотстъпчивост, мъчно прикривана неприязън, решителност - неприсъща за поста и облика, който беше построил.

Румен Радев ще изненада своите гласоподаватели с това, че генералският ореол, който той градеше на една персонално ориентирана конфронтационна акция в продължение на години, само че не беше влизал действително в същински спор, та този ореол ще бъде сменен с по-голяма степен на колебливост и ще се видят пробойни в самочувствието ".

Според Йорданов материалните проблеми - финансова, енергийна рецесии - ще "ударят по джоба хората " и няма по какъв начин това да не се отрази и на изборите:

" Който пръв се сети, че не може да постанова дневния ред на хората, а би трябвало да го следва - той ще завоюва ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР