Изненадата на сезон 5 на “Игри на волята Мартин Николов

...
Изненадата на сезон 5 на “Игри на волята Мартин Николов
Коментари Харесай

Мартин след Игри на волята: Горд съм, че завърших трети! Записах се заради Емануела

Изненадата на сезон 5 на “Игри на волята ” Мартин Николов - Елвиса, гостува в подкаста “След Игрите ”, където разкри любопитни детайлности от присъединяване си в риалитито. Той приключи на впечатляващото 3-то място, което дефинира за собствен огромен съумях и споделя, че най-големият му боязън е бил да не отпадне първи.

Елвиса описа пред водещата Ива Иванова, че неговата някогашна обичана Емануела го е предиздвикала да се запише за “Игри на волята ”. Бизнесменът отговоря в “След Игрите ” за първи път на нападките на поп-фолк певицата, която има редица обвинявания против него - в това число, че лъже за финансовото си положение.

В “След Игрите ” Мартин разкри, че с Виолета не са си говорили след края на формата. Той въпреки всичко я дефинира като живописен облик и прям човек, с който е наслаждение да се играе. За щерка ѝ Денислава обаче беше много по-остър и описа за какво не поддържа повече контакт с нея. Елвиса показа искрено за какво счита, че Денислава е единственият участник, който го е надиграл.

Мартин споделя още по какъв начин е направлявал и манипулирал съплеменниците си, за какво дефинира играта на Мастагарков като “безлична и безхарактерна ”, би ли взел участие в All Stars и за какво не желае да играе против мощни съперници на Арената. Гледайте епизодите на “След Игрите ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР