Изненадата, която видяхме в първия епизод на Ергенът се оказа

...
Изненадата, която видяхме в първия епизод на Ергенът се оказа
Коментари Харесай

Васка от „Ергенът” шашна Алек със сензационно влизане в шоуто

Изненадата, която видяхме в първия епизод на „ Ергенът ” се оказа най-приятната в новия сезон. Докато две от дамите пристигайки с бляскав автомобил  влизаха в шоуто ни демонстрираха по какъв начин момиче от екипа оправя грима на основния воин Алек. Ергенът бе сюрпризиран, че до момента не се е срещнал с персоналната си гримьорка, която му отвърна: Не сме се срещнали, прави ми удоволствие аз съм Васка от Дупница! ”

След малко от екипа още веднъж повикаха гримьор на терен. Девойката се върна,  оправи визията на Алекс като го попита: „ Успокои ли се към този момент, че изглеждаш скован? Не се притеснявай, разчупи тоя гипс! ”

Все още гипсиран предприемачът отвърна: ”Едно е да го чуеш това, по-трудно е да го направиш! ”А Васка отговори: ”Ще ти покажа по какъв начин се прави! ”. Като най-изненадващо смъкна спортния екип си и остана по рокля. Стана ясно, че тя е следващата участничка в шоуто, влезнала под прикритие.

Тя е македонка от Гоце Делчев, само че учи фармация в София. Хубавицата за малко стана фаворитка на публиката с естествената си без корекции осанка и поради умеенето й да съчетае хубост, женственост и разсъдък. Има няколко трофеи мис в столицата и избира да е другарка с мъже. Защото дамите и завиждат.

Иначе феновете не могат да скрият изненадата си, че такова естествено момиче като Васка Джурова се е навило да влезе в този злепоставен формат  измежду толкоз модифицирани със силикон хубавици с гърди и големи джуки. Но се надяват естествеността, а не фалша да победи този сезон.

Източниик: ladyzone.bg

 

 

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР