Изненадана се оказа фолкпевицата Heлина, която е сред стотиците българи,

...
Изненадана се оказа фолкпевицата Heлина, която е сред стотиците българи,
Коментари Харесай

Нелина разочарована: РЗИ не ме провери за 10 дни под карантина

Изненадана се оказа фолкпевицата Heлина , която е измежду стотиците българи, които наводниха Занзибар неотдавна, и се наложило след връщането си да изкара 10-дневна карантина. Нито един път обаче от здравните управляващи не са ревизирали дали тя съблюдава наложителната изолираност.

„ Бях доста прецизна и не съм излизала на никое място. През това време не са ме проверявали от Р3И, само че добре, че моята дисциплинираност е желязна. Готвих си у дома, а от време на време си поръчвах храна. Моята колежка Глория ме насочи от кое място да го върша, защото тя изкара тежко ковид и също си е взимала подготвена храна за дома “, показа още напусналата „ Пайнер “ изпълнителка.

„ Само ден преди да отпътува с моя другарка за Занзибар, чествах празник. Заради противоепидемичните ограничения трябваше да се съберем по-малък брой хора. Бяхме в заведение в София и тъкмо в 23 ч празненството завърши. Хората бяха доста разочаровани, тъй като таман настроението се повиши.

 

Но нямаше по какъв начин - бях ги предизвестила, а и би трябвало да се съобразяваме с ограниченията “, разкри още Нелина. На тържеството не съумели да дойдат родителите на Нелина. Възрастните хора честитили кръглата годишнина на своята щерка и се извинили, че не могат да рискуват и да пътуват от провинцията в София.

„ Напълно ги разбирам, такава е обстановката. Трябва да се пазим. Ще имаме опция различен път да честваме дружно “, положително настроена е Нелина.

На 10-ия ден Нелина си направила наложителен ПСР тест, който е негативен. През цялото време певицата не е имала признаци и била в чудесно здраве. „ Наистина се преродих за тази една седмица. Хората там споделят на всичко „ Хакуна матата “ гледай си живота и не потъвай в мрачни мисли. Нито маски, нито стрес, прелестни и усмихнати хора. Била съм и в Доминикана, и на Сейшелските острови, само че тук е доста по-различно и същинско “, описа певицата пред „ България Днес “ в края на 10-дневната карантина, която изкара у дома чудесно здраве.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР