Изненада в последния момент! Дебютът на Даниел Златков в ММА

...
Изненада в последния момент! Дебютът на Даниел Златков в ММА
Коментари Харесай

Изненада! Дани Златков ще се изправи срещу актьор

Изненада в последния миг! Дебютът на Даниел Златков в ММА няма да бъде против телевизионния водещ Атанас Михайлов. Бившият футболист ще премери сили с известния български артист Ивайло Захариев, оповестява bTV.

Болест попречва присъединяване на Михайлов в дуела, който ще се играе в събота в зала "Арена Армеец ".

Даниел Златков преди ММА дебюта си: Надявах се на по-корав противник

Бе извършен и кантар, на който Захариев закова стрелките на 82.410 кг, а Златков тежеше 83.900 кг.

"Много скърбя, че се случи това в последния миг, тъй като се подготвях за Наско. Изненада е за мен, само че не ме тормози въобще ", призна Златков.

"Днес имам рожден ден и се веселя, че го посрещам по този начин. ММА е страховит и сложен спорт, в който вземат участие страхотни мъже. За страдание обаче аз няма да съм противникът на Златков, тъй като съм болен и докторите ми предложиха да почивам, тъй че няма да се изправя против този прелестен футболист. Каня моя заслужен заместител на сцената - Ивайло Захариев. Той тренира четири месеца бокс, с цел да ме поддържа. Той е същият като мен по растеж и тегло, с цел да не каже никой нищо. Пожелавам триумф на всички момчета ", сподели Атанас Михайлов.

"Благодаря на Наско за щафетата, разчувствуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих съществено, тъй като имам подготовки... Жена ми няма нищо срещу, само че ще е проблем, в случай че си прецекам подготовките. Мисля, че ще се оправим ", показа на собствен ред Захариев.

Дани Златков и Наско Михайлов за ММА шоуто: Мачът ще е доста забавен

"Доволен съм, че ще покажем, че спортът не е единствено резултати, само че и стартира с голямо предпочитание. Говорих с доктора на Наско, който беше уверен, че ще излезе на следващия ден и нямаше да се откаже. Беше мъчно да реагираме в последния миг и благодаря, че свършихме всичко в последния половин час. Но най-важното е да сме хора и да сме здрави, по тази причина взех решение Наско да не взе участие, макар огромното му предпочитание и отчаяние, само че здравето е по-важно. С тази среща желаеме да покажем, че спортът е огромна обич ", съобщи уредникът на събитието Георги Анадолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР