Изненада - и днес преговорите се провалиха, стана ясно от

...
Изненада - и днес преговорите се провалиха, стана ясно от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ГЕРБ иска избори, ПП-ДБ се молят за ротация по първия план

" Изненада " - и през днешния ден договарянията се провалиха, стана ясно от ексклузивен брифинг на кандидатката за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел. Тя разгласи, че ще отдръпна кандидатурата си на следващия ден - тъй като ПП-ДБ са сложили ново изискване.

В централните вести на Българска национална телевизия министър председателят в оставка Николай Денков пък прикани ГЕРБ да спазят обещанието си - и да има ротация със същия кабинет с Габриел като министър-председател и външен министър, откакто няма единодушие за промени.

Движение за права и свободи и дребните партии се оповестиха за нови избори - откакто няма да стане държавно управление с първия мандат, животът на 49-тото Народно събрание е привършен.

Само Българска социалистическа партия още няма позиция по тематиката - Корнелия Нинова и бунтовници в новото придвижване " Бузлуджа " са заети да се засипват с обвинявания през днешния ден.

Междувременно Русия изстреля ракета към Украйна, която мина в полското въздушно пространство - и провокира активиране на бойни самолети.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР