Изненада! Джъд Лоу и съпругата му Филипа Коан посрещнаха първото

...
Изненада! Джъд Лоу и съпругата му Филипа Коан посрещнаха първото
Коментари Харесай

Джъд Лоу посрещна шести наследник - slava.bg

Изненада! Джъд Лоу и брачната половинка му Филипа Коан посрещнаха първото си дете дружно.

Актьорът удостовери щастливата вест в изявление с Джими Кимъл в понеделник. Когато беше запитан какво прави по време на карантината и по какъв начин прекарва времето си вкъщи, Лоу отговори, че се занимава с градината си. „ Оо, и на всичкото от горната страна ми се роди и дете “, добави звездата.

Джъд добави, че чувството е прелестно и дружно със брачната половинка му се усещат благословени, че са съумели да основат семейство. Актьорът добави, че раждането е било малко необичайно поради продължаващата пандемия от ковид, само че не посочи тъкмо по кое време се е появило бебето и дали Коан е родила вкъщи или в болница.

Това е първо дете за съпрузите, само че общо шесто за Лоу. Той има три деца – Рафърти, Айрис и Руди, които споделя с някогашната си жена Сади Фрост. Актьорът също по този начин има и щерка – София Лоу, от някогашната си другарка Саманта Брук и отглежда 5-годишното си момиченце Ада Лоу, което се ражда от връзката му с Катрин Хардинг.

През май се зародиха клюки, че Филипа е бременна, защото папараците съумяха да я уловят с наедряло коремче. Въпреки това, нито тя, нито Лоу потвърдиха новината. Раждането на детето им година откакто двойката подписа брак. „ Щастлив съм, че съм с човек, с който се развличам и имам постоянна и здравословна връзка “, споделя артистът при започване на 2020 година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР