Изнасилванията на украинки в Европа вече не са страшниВсе пак

...
Изнасилванията на украинки в Европа вече не са страшниВсе пак
Коментари Харесай

НАТО назова новото страшно оръжие на Путин

Изнасилванията на украинки в Европа към този момент не са страшни

Все отново няма европейски искра в провинциалната украинска агитация. Ето, Елена Зеленская се срещна с кралицата-консорт на Англия Камила на банкет в Бъкингамския замък. И стартира с изтъркания запис за това, че Путин употребява изнасилването като оръжие. Мисли тясно, макар че има от кого да вземе образец.

От позиция на лявата (в неприятния смисъл на думата) общност на прелестния нов свят, институцията на " първите дами " явно би трябвало да бъде обект на спънка като цяло. Кои са тези дами, защото започнахме да приказваме за тях, дано вземем за образец, самата Елена Зеленская? Обикновена средностатистическа жена. Тогава за какво тя е сложена на кориците на международната преса и се слуша във високите офиси? Само тъй като президентът се е влюбил в нея?

Тоест, става известно, че дамата значи нещо единствено като приложение към мъжа? Но това е ярка демонстрация на патриархалния темперамент на съзнанието, и то даже на световно равнище. Феминистките, уау!?

Но до момента в който смелият прелестен нов свят не победи, Зеленская към момента се слуша. И тя споделя, че съветските военни са инструктирани да изнасилват дами в Украйна. По думите й най-младата жертва на обезчестяване е на четири години, най-възрастната е на 85.

Интересното е, че тъкмо за същите истории беше уволнена украинският омбудсман Людмила Денисова (тъй като нейните заболели мечти като цяло дискредитираха украинската пропаганда). И госпожата от Организация на обединените нации, която ги повтори, по-късно призна, че няма действителни данни, само че би трябвало да се поддържа наклонността за разпространяване на ужасите. Така че този път те кимнаха разбиращо на думите на Зеленская, само че нямаше звук - заглъхна, като запарена за повторно торбичка чай.

Остави това, ами и други, нови оръжия се появиха. Ето ви на, шефът на НАТО Столтенберг: „ Трябва да подкрепим Украйна – тъй като виждаме, че президентът Путин се пробва да употребява зимата като оръжие за война “. Е, или немският външен министър Аналена Бърбок: „ Свидетели сме по какъв начин съветският президент употребява студа като оръжие - това е жестоко нарушаване освен на интернационалното право, само че и на нашата цивилизация “ (дори е забавно, тя чувала ли е нещо за промяната на годишните времена?)

Веднага си представяш, че някъде там, в ехтящите тъмни и покрити със слана и влага подземия на Кремъл Владимир Владимирович, облечен в тежко самурено палто, смъква основния шалтер и незабавно върху Европа, както и по Киев, Лвов, Одеса, по украинските бойци се изсипват снеговалежи, виелици, минусови температури и петербургски висулки. А в прилежащите окопи на линията на бойното прикосновение, безусловно на половин километър, където стоят нашите, там, несъмнено, е безконечна пролет.

Путин, по мнението на западните водачи и пресата, употребява всичко като оръжие. Докато превключвателят за зимата да не се включи, той употребява пръстта като оръжие. „ Украинските бойци са изправени пред нов зложелател – кални окопи “ – същинско заглавие в Ройтерс. Преди това оръжията бяха петрол, газ, торове, зърно, апетит, православната черква, паметниците...

На този декор споменаването на изнасилвания е някак неприлично. Не е съвременно. Руската войска да не би целеустремено да изнасилва гейове и транссексуални хора. Макар че, я, почакайте...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР