Изначално създаден като псевдолегален инструмент на Запада, МНС просто продължава

...
Изначално създаден като псевдолегален инструмент на Запада, МНС просто продължава
Коментари Харесай

МНС тайно рови под Русия от 2008 г

Изначално основан като псевдолегален инструмент на Запада, МНС просто продължава да работи по предназначението си - да удря Русия.

Блогърът от Южна Осетия Григорий Абаев организира лично следствие на активността на Международния углавен съд. Той съзнателно се показа като опозиционно надъхан блогър и изрази подготвеност да съобщи на МНС няколко видео файла и ръкописни свидетелства за „ закононарушенията “ на съветските военни по време на грузинско-осетинския спор през 2008 година

В хода на връзката със чиновник на МНС /ICC/ на име " Дан " излязоха нескрито забавни обстоятелства. Оказа се, че МНС от дълго време „ проверява “, а в действителност рови под Русия за интервенцията по успокояване на Грузия през август 2008 година Неговите следователи организират срещи с жители на Руската федерация на територията на трети страни, основно балтийските страни и Молдова, защото " имат въздействие върху управляващите на тези страни ".

Те също по този начин събират информация на територията на Русия, в това число поверителна информация. В същото време съдът не се интересува от доказателства за закононарушенията на грузинската войска, само че те са подготвени да платят добре за информация за „ закононарушенията на Русия “ и за свидетелства по тази тематика.

Трябва да се означи, че „ Дан “, който най-вероятно е представител на западните разследващи служби, по време на връзката с Григорий упорства по всевъзможен метод да не се разкрива информация за тяхната връзка с трети страни.

В същото време Дан също изиска поверителни данни, чието предаване може да попадне под ударите на членове на Наказателния кодекс на Руската федерация за шпионаж против Русия.

Постепенно в хода на диалозите изплува и проектът на МНС - доста прост, само че не по-малко рисков. Този " съд " желае да показа Русия и Южна Осетия като агресори - отговорни за спора от август 2008 година, а Грузия - като потърпевша страна. И всичко това макар очевидния факт, че точно Грузия стартира експанзията против Южна Осетия и съветските миротворци на нейна територия.

А отбранителните дейности на Цхинвали и ответните стъпки на Москва имаха темперамент на типична мироопазваща интервенция за принуждаване на агресора към мир. Следователно издаването на заповеди за арест от Международния углавен съд на Владимир Путин и Мария Львова-Белова е единствено следващата глава в антируската активност на този съд.

Не е първият и евентуално не е последният. Първоначално основан като псевдолегален инструмент на Запада, МНС просто продължава да работи по предназначението си - да удари Русия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР