Изморих се да следвам разсъжденията на едни светли умове, които

...
Изморих се да следвам разсъжденията на едни светли умове, които
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Изморих се от светли умове, разсъждаващи само в теорията на конспирацията

Изморих се да последвам разсъжденията на едни светли мозъци, които разсъждават единствено в доктрина на конспирацията, това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС пред NOVA във връзка на рецензиите на " Продължаваме промяната " към проектокабинета " Габровски ".

България има близо 100 хиляди души държавна администрация, които са служили по времето на Станишев, Орешарски, Борисов и на Сакскобургготски. Това хора на кого са?, попита той за нападките, че в препоръчаният от канидат-премиера на ГЕРБ състав на Министерски съвет част са хора, били част от държавното управление на Тройната коалиция.

Ако и да има фрагменти на президента не мисля, че има, тъй като сходни сделки няма, аз съм покъртен. Това неприятно ли е? Кирил Петков бе длъжностен министър на президента Радев, сподели още той.

Внушението е, че щом човек е бил зам.-министър, това му е белег на челото за цялостен живот, продължи националният представител.

Всички претенденти за министри са подбрани и утвърдени от проф. Габровски, акцентира Дончев.

Експертно държавно управление е рисково, когато не е ясно кой държи политическата отговорност. Тук подобен проблем няма. Тук политическата отговорност я носим ние от ГЕРБ-СДС, сподели още депутатът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР