Измислихте ли с какво ще изненадате любимите си хора за

...
Измислихте ли с какво ще изненадате любимите си хора за
Коментари Харесай

Мода с коледно настроение - 5 покупки за цялото семейство

Измислихте ли с какво ще изненадате обичаните си хора за Коледа? Предлагаме ви 5 фешън находки за жанр и положително празнично въодушевление вкъщи.
1. Коледни пижами
Практичен подарък, с който да допринесете за коледното въодушевление вкъщи. Можете да изберете пижами съгласно усета на всеки член на фамилията или да закупите идентични за всички. Онлайн елементарно ще откриете многообразие от оферти. Създайте си традиция, да вземем за пример да отваряте подаръците на 25-ти декември сутринта, облечени в коледните пижами, до момента в който пиете топло какао, или различен бит, който ви подхожда.

 Добави изложение

 
2. Специални коледни шапки
Еднолевките и моловете са цялостни с елементарни коледни шапки. Но вие можете да методите изобретателно и да поръчате да ви ушият такива, като на всяка е избродирано името на индивида, който ще я носи . Коледните шапки са занимателна хрумка за празничните фотоси и постоянно повдигат настроението, а и могат да се носят години наред.

 
3. Коледен пуловер
Или обичате, или ненавиждате коледните пуловери. Коледният пуловер е дреха, която можете да носите единствено към месец, без да изглеждате причудливо. Но също като пижамите и шапките, повдигат настроението. Добрата вест е, че са все по-популярни, тъй че елементарно ще откриете нещо за всеки усет.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР