Измисленият “зелен” Тома Белев иска да му докарат щъркел в

...
Измисленият “зелен” Тома Белев иска да му докарат щъркел в
Коментари Харесай

ГРОЗНО! “Зеленият” Тома Белев се изгаври публично с умиращите щъркели: Докарайте ми един, да се снимам с него…

Измисленият “зелен” Тома Белев желае да му докарат щъркел в София, разяснява в обществените мрежи. Последовател го пита във фейсбук дали ще го види със избавен щъркел, “иначе си fake”.

Той дава отговор “Ами докарай ми един де”. За следващ път това демонстрира, че зелените и природозащитните не ги интересуват щъркелите, а единствено парите и да обикалят жълтите павета с политически лозунги, споделят хора м мрежите. Докато по провинцията всеобщо хората се самоорганизират и избавят бедстващите щъркели. На фона на тези старания на елементарните българи ясно и изрично се видя цялостната абдикация на зелените екологични организации. Те просто нямат финансов интерес да оказват помощ на щъркелите.

В последните 4 дни разнообразни хора и локални сдружения прибират и избавят щъркели от студа. Грижат се и хранят птиците със лични средства, просто от човешка добрина. Напълно безполезни в тази рецесия се оказаха и зелените организации, които през това време си водят политически митинги на жълтите павета. Този път дефинитивно се разкриха, че не са никакви зелени природозащитници, а елементарни рекетьори, които се интересуват само от пари и извършват поръчки на донорите и кукловодите си.



Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР