Изминавайки средно по 75 км на ден, г-жа Ленън е

...
Изминавайки средно по 75 км на ден, г-жа Ленън е
Коментари Харесай

Медицинска сестра измина с велосипед 5150 км за 70 дни в благотворителна акция

Изминавайки приблизително по 75 км дневно, госпожа Ленън е събрала над £ 87 000 за благотворителната организация Together for Short Lives, която разпределя финансирането сред приютите в Обединеното кралство. Инициативата донесе на отдадената здравна специалистка държавната премия Points of Light, с която Англия отличава „ изключителните доброволци ”.

След пътуването си госпожа Ленън съобщи пред Военновъздушни сили: „ Времената са сложни, изключително с рецесията с разноските за живот и да видиш положителното, което всеки ден вършат хората, с цел да оказват помощ на тези деца и фамилии им е извънредно вдъхновяващо “.

Педиатричната здравната сестра от Оксфорд е почнала да тренира колоездене през 2020 година, преди да потегли на задачата си на 20 юни. „ Не съм умел колоездач и от време на време се усещах изтощена, само че краката ми като че ли сами въртяха педалите ”, сподели госпожа Ленън при завръщането си в неделя. Освен средствата, тя е събрала и задоволително материал за проблемите, с цел да реши да бъде „ гласът на тежко болните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР