Изминалите избори са тотален провал за партията на Прокопиев, ВМРО

...
Изминалите избори са тотален провал за партията на Прокопиев, ВМРО
Коментари Харесай

Бареков с категорична изборна прогноза: Резултатът в София ще е 60 на 40 в полза на Йорданка Фандъкова

Изминалите избори са цялостен неуспех за партията на Прокопиев, Вътрешна македонска революционна организация и Джамбазки, Българска социалистическа партия и Мая Манолова. Това изрично съобщи някогашния евродепутат Николай Бареков в ефира на ПИК ТВ. Следващата неделя изборният резултат в София ще е 60 на 40 в интерес на Йорданка Фандъкова, уверен е той. Голямата неистина за резултата за вота в София потегли от "Кънчовците ", които обявиха, че ще гласоподават над 800 хиляди души, безапелационен е Бареков.

Изводът от неделния ден е, че хората не толерират изборното номадство, мошниците, тези, които ги лъжат и не съблюдават своите обещания, счита той.

"Имайки поради краха на партията на господин Прокопиев, Мая Манолова, Джамбазки излиза, че хората не поддържат тези, които се подиграват с гласоподавателите. Г-жа Манолова е характерен недодялан кадър и не познава проблемите на София. Тя живее от 5 години в София и не познава кварталите. Но тя изпрати Драгалевци в северните региони, което е неуместно. Тя се отхвърли от Българска социалистическа партия, а в този момент се оказва, че точно те й дават най-солидната поддръжка, а тя ги съобщи и изясни, че нямала нищо общо с Българска социалистическа партия. Листата на ДБГ имат едвам 1000 гласа, а Манолова от къде в този момент ще претендира за гласовете на другите десни ", съобщи Бареков.

Бареков бе безапелационен, че Манолова е една политическа магьосница и ще свърши като Татяна Дончева, като последната взела едвам няколко стотин гласа. Той не пропусна да означи и измяната, което тя извърши по отношение на българския народ – отводът и от Костинброд. „ Тя отиде и сподели аз съм просто преносител на сигнала, Бареков беше този, който го нагласи”, напомни някогашния евродепутат..

Същият който сътвори и наложи плана „ Патриоти” и го даде на Вътрешна македонска революционна организация, сътвори и наложи плановете на Прокопиев и опитите за планове „ Мая Манолова” и „ Десислава Иванчева”, безапелационен е Бареков. По думите му точно това е повода за светкавичния неуспех на тези планове.

По отношение на задкулистните спонсори на политически планове у нас Бареков насочи въпрос - откакто тези хора са почтени и невиновни, за какво не са в България и не се пазят? „ Смятам, че Прокопиев е по-достоен откакто се върна от Сингапур ", съобщи Бареков във връзка бягството и провалените планове на банкера дезертьор Цветан Василев и уточни мизерния резултат на Десислава Иванчева.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР