Изминали са десет години, откакто е изчезнала Труманел Брансън, оставяйки

...
Изминали са десет години, откакто е изчезнала Труманел Брансън, оставяйки
Коментари Харесай

Тайна от миналото изплува, за да завладее настоящето

Изминали са 10 години, откогато е изчезнала Труманел Брансън, оставяйки зад себе си само кървясъл отпечатък от длан. Красивото ѝ лице още се вижда из града по плакати, окачени на стените на баптистката черква, на полицейското ръководство и на гимназията. Всички дават обещание едно и също: Ще те намерим! Междувременно брат ѝ Уайът живее отритнат от локалната общественост в усамотението на остарелия фамилен дом, оправдан от полицията, само че наказан и жигосан от публичното мнение и от наскоро излязъл документален филм за закононарушението.

Когато Уайът един ден внезапно открива изгубено момиче край пътя, той има вяра, че това е знак. Одет Тъкър, най-младият служител на реда в града, е уверена, че момичето е катализатор, който ще развълнува града, към момента очакващ завръщането на изчезналата си фаворитка.
 Тайна от предишното изплува, с цел да завладее сегашното

Ала Одет не може да отвърне взор. Тя се взира в рана, която няма да се затвори с откриването на самоличността на нямото еднооко загадъчно момиче... В устрема си да позволи и двата случая, Одет се бори да избави една изгубена душа в сегашното и в същото време да изрови шокиращата истина за онази съдбовна нощ в предишното – нощ, в която приятелката ѝ е изчезнала и тя е получила ентусиазъм да стане служител на реда, нощ, отредила на всички тях роля в мрачната и изпълнена с принуждение митология на града.

Романът „ В тъмното всички сме идентични “ е изпълнен с обрати, мистерии и напрежение, а писателката Джулия Хибърлин вещо рисува с думи незабравими облици, които трансформират усещанията за физическа хубост и мощ. Небезизвестната авторка на бестселъри Елин Хилдебранд толкоз е впечатлена от творбата на своята колежка, че недвусмислено завява: „ Ако би трябвало да прочетете единствено един трилър тази година, дано бъде този! “

„ В тъмното всички сме идентични “ ще се появи на български език на 27 април.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР