Изминалата седмица се проведе . Digital4Plovdiv е една от големите

...
Изминалата седмица се проведе . Digital4Plovdiv е една от големите
Коментари Харесай

Digital News от Serpact спечели награда за видео маркетинг

Изминалата седмица се организира. Digital4Plovdiv е една от огромните български конференции за цифров маркетинг и търговия, която събира едни от най-хубавите експерти в сферата. От предходната година в рамките конференцията се организира и състезанието за млади маркетолози. Тази година за пръв път беше сложена и категория Video Marketing.
Това бе и причина Лариса Илиева, нашият VideoSocial Marketing управител, да кандидатства с плана на Serpact, за който Лариса се грижи напълно.

Digital News е новинарски видео формат, в който събираме най-важните вести в света на цифровия маркетинг световно и ги предоставяме в едно комфортно видео, за улеснение на маркетолозите в страната.
Според нас това оказва помощ освен като икономисва време на експертите, само че и като поддържа високата летва и сверява часовника на експертите в страната.
Кандидатствайки с този план, Лариса Илиева попадна измежду финалистите на тазгодишния конкурс и на 24.09.2020, по време на церемонията, тя беше оповестена като победител в категория “ Видео Маркетинг
Това е първата премия на Лариса, като този план се развива в последните 8 месеца и не стопира да набира скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР