Изминалата година ни научи колко е важно да отделяме време

...
Изминалата година ни научи колко е важно да отделяме време
Коментари Харесай

Удължете почивката си този сезон в InterContinental Sofia

Изминалата година ни научи какъв брой е значимо да отделяме време за дребните удоволствия в живота. След месеци, прекарани вкъщи, без неповторимото чувство за комфорт в хотелската стая или тръпката от опознаването на нов град, планирането на по-дълги почивки за пролетта и лятото последователно се трансформира в наклонност.



Мечтаете да опознаете чара и културните благосъстояния на София, да посетите нова дестинация или просто да разнообразите работата от у дома с първокласно петзвездно преживяване – в този момент можете да резервирате своя нескончаем престой в InterContinental Sofia и доста други IHG® хотели в Европа на специфични цени. За резервации от най-малко 3 нощувки, направени до 11 май и употребявани сред 17 май и 5 септември 2021, получавате 30% отстъпка от цената. Ако търсите опция на работата от у дома, можете да се възползвате от офертата „ Work from hotel ” и да се насладите на високоскоростен интернет, комфортно бюро за работа и комплимент минерална вода и кафе във всяка стая. IHG Hotels & Resorts предлага и гъвкава „ “ценова категория за всички бъдещи резервации, без значение от продължителността на престоя.

Осигуряването на безвредна среда е главен приоритет за InterContinental Sofia , за това работим с актуализирани процедури за разчистване и обслужване, а програмата дава спомагателна сигурност за гостите и екипа.

За InterContinental Sofia

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага същински първокласно петзвездно преживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019 и 2020. За повече информация и настоящи предложения, посетете нашия и ни последвайте във,, n, и

За IHG Hotels & Resorts

е водеща интернационална хотелска верига, която дава същинско гостолюбие за всички. С повече от 16 марката и, една от най-развитите стратегии за преданост в хотелската промишленост, IHG има близо 6,000 хотела в над 100 страни, и още 1,800 в развой на създаване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР