Изминаха вече 5 години откакто Камерън Диас се появи за

...
Изминаха вече 5 години откакто Камерън Диас се появи за
Коментари Харесай

Камерън Диас окончателно приключи с киното

Изминаха към този момент 5 години откогато Камерън Диас се появи за последно на огромния екран, изпълнявайки ролята на госпожа Ханигън в Ани. Оттогава тя напусна филмовата промишленост и отхвърля всички препоръчани ѝ планове.

Почитателите ѝ обаче не стопират да се надяват, че ще пристигна денят, в който до нея ще доближи верният сюжети, който ще я накара още веднъж да застане пред камера... За жал това може в никакъв случай да не се случи.

Самата тя показа, че се е пенсионирала от актьорската специалност и няма желанието да промени решението си.

В свое скорошно изявление, което за нея е първо от доста време насам, тя показа, че се е сблъскала със славата още на 21-годишна възраст. За последните 25 година тя е била под светлините на прожекторите, посвещавайки повече от половината си живот на киното и почитателите ѝ, само че в този момент е пристигнало времето да намерения за себе си и ролята си в този свят.

"Не ми липсва да бъда актриса, сега се любувам на свободата си ", призна русокоската.

Диас избира да прекарва времето си със брачна половинка си Бенджи Мадън, който е музикант. Двамата се ожениха скрито през месец януари 2015 година и от този момент са неразделни.

Все отново звездата от "Ангелите на Чарли " разкри, че не бездейства, чудейки се по какъв начин да запълни времето си. Напротив - сега се занимава с чисто нов план, надалеч от филмовото изкуство, който обаче ѝ е на сърце.

"Мисля, че 40-те години са най-хубавото десетилетие. През тях би трябвало да си изцяло прям със себе си. Имаш и опцията да наложиш нужните промени, тъй като разполагаш с нужния опит. Също по този начин, би трябвало да се освободиш от терзанията за всяко нещо... Това е такова облекчение ", сподели синеоката красавица.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР