Изминаха цели пет години от фалита на Борис Бекер, а

...
Изминаха цели пет години от фалита на Борис Бекер, а
Коментари Харесай

Бекер все по-близо до затвора; признат бе за виновен по четири обвинения

Изминаха цели пет години от банкрута на Борис Бекер, а в този интервал германецът натрупа задължения в размера на цели 65 милиона $ към банката " Arbuthnot Latham & Co.A ". Бекер обаче не можа да погаси отговорностите си в период, разкривайки по какъв начин името му е окончателно опетнено и никой към този момент няма предпочитание да работи с него, което го възпира от опцията да печели съществени средства. В последна сметка беше формирано дело срещи някогашния номер едно в тениса, на който бяха повдигнати цели 24 обвинявания.

Вчера пък журито в Лондон го призна за отговорен по четири от тях и към този момент има немалка възможност да забележим петкратния първенец от Шлема в пандиза. Установено е, че Бекер е трансферирал стотици хиляди паунда към непознати сметки, откакто е бил в положение на банкрут. Също по този начин 54-годишният мъж не е заявил собствен парцел в Германия и потвърдено е укрил 1.2 милион $ в в банкови заеми и акции, употребявайки софтуерна компания за задачата.

Това значи, че има огромна възможност германецът да бъде вкаран в пандиза, въпреки че надали ще става дума за 7-годишна присъда, както се говореше преди началото на правосъдния развой, защото тогавашният тенисист въпреки всичко беше оневинен по по-голяма част от повдигнатите му обвиняванията. Така той несъмнено може да разчита на смекчаващи виновността условия и евентуално ще се размине с надалеч по-леко наказване. Крайното решение на съда ще стане ясно на 29 април.

Boris Becker found guilty of four charges under Insolvency Act
— Guardian sport (@guardian_sport)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР