Изминаха цели две години от обявяването на новината, че Хали

...
Изминаха цели две години от обявяването на новината, че Хали
Коментари Харесай

Първи поглед към Хали Бери като ММА боец

Изминаха цели две години от оповестяването на новината, че Хали Бери ще направи режисьорския си дебют с кино лентата Bruised .
 Хали Бери ще дебютира като режисьор
Хали Бери ще дебютира като режисьор

Ще я забележим ли в нова светлина

След толкоз доста време най-сетне можем да кажем, че имаме и първи взор към кино лентата, в който актрисата ще влезе и в основната роля.

За първи път Bruised ще бъде излъчен на фестивала в Торонто, който ще се организира сред 10 и 19 септември. Като част от програмата на фестивала ще бъдат включени и режисьорските дебюти на други двама доста известни и обичани артисти - Falling на Виго Мортенсен и One Night in Miami на Реждина Кинг.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на Юли 30, 2020 в 12:21 PDT

Bruised ще опише историята на Джаки (Бери), чиято ММА кариера не се развива по стремежи от нея метод и изпитва доста проблеми. Освен това, Джаки е разкъсвана и от персоналните си проблеми, тъй като се бори за попечителството над шестгодишния си наследник. С две думи казано - обстановката въобще не е розова...

Не се и съмняваме, че Хали Бери ще се оправи чудесно с пресъздаването на подобен облик във всичките му аспекти, тъй като към този момент знаем, че е способна на всичко.
 Хали Бери, рецензиите към нея и за какво се е отказала от ролята на трансджендър мъж
Ще бъде ли Хали Бери трансджендър мъж

Актрисата се вслушва в хората

За жал все още няма информация дали въобще ще забележим кино лентата по кината, само че стискаме палци това да се случи. Ако въпреки всичко не се, стрийминг платформите също са доста сполучлив вид, даже може би по-добър в изискванията на пандемия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР