Изминаха точно 7 години от старта на последния сезон от

...
Изминаха точно 7 години от старта на последния сезон от
Коментари Харесай

7 години след „Къртицата“: Какво се случва с участниците в риалити шоуто

Изминаха тъкмо 7 години от старта на последния сезон от „ Къртицата “ – риалити шоуто, което завладя сърцата на милиони фенове пред екрана на TV7. Колоритните състезатели вълнуваха почитателите в продължение на 3 месеца, като максимален интерес имаше към красивите дами в шоуто.

Една от тях бе Индира Касимова – балерината, която разтопи сърцата на мъжете в къщата. Днес с изключение на хореограф, Индира е и лайф коуч и фитнес инструктор. Онлайн тренировките й са насочени сами към дами.

„ Първоначално беше композиция от подготовка и танци. Идеята на Студиото е да осведоми, насърчавайки здравословния метод на живот, без крайности и ограничавания “, споделя Индира за новаторската си онлайн стратегия.

Безспорно най-атрактивната и запаметяваща се участничка бе Гергана Грънчарова . Красавицата се преориентира към юридическата сфера, като приключи „ Право “ с отличие. Гери е била толкоз прилежна и дисциплинирана студентка, че получи дипломата си персонално от ректора на Нов български университет Пламен Бочков.

Гергана бе една от първите по триумф във висшето образователно заведение, а съгласно преподавателите й занапред я чака вълнуваща кариера в областта на правото.

В персонален проект се радва на очарователните си домашни любимци, като последната й обич е обаятелният пудел Анжие.

Голям интерес предизвикваше и хубавицата Христина Тушева , която към днешна дата е сполучлив фитнес треньор, инструктор по kangoo jumps и гмуркач.

„ Новата ми пристрастеност – фрийдайвингът, е спортът, който ме ангажира най-пълно сега и с него са свързани пътуванията до екзотични дестинации. Хубавото е, че можеш да започнеш с тренировките в България, само че когато се увлечеш, има доста налични места за гмуркане и по света. Аз упражнявам в Гърция и в Египет “, споделя Тушева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР