Изминаха почти седем години от смъртта на Хю Хефнър и

...
Изминаха почти седем години от смъртта на Хю Хефнър и
Коментари Харесай

Била ли е влюбена в Хю Хефнър последната му съпруга

Изминаха съвсем седем години от гибелта на Хю Хефнър и в този момент една от някогашните му съпруги - Кристал Хефнър, взема решение да опише малко повече за живота си с създателя на Playboy.
 Отиде си Хю Хефнър
Отиде си Хю Хефнър

Създателят на " Плейбой " умря на 91 години

37-годишната Кристал разкрива някои секрети в книгата си Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. Като за начало споделя от кое място е въодушевена първата част от заглавието.

Според нея, преди гибелта си Хефнър ѝ е споделил, че когато си отиде от този свят, желае да споделя единствено хубави неща за него. И най-малко досега Кристал Хефнър не е споделяла кой знае какви детайлности.

Пред People тя споделя, че когато през 2008 година се е срещнала с Хю Хефнър, си е мислела, че е достигнала върха. И с цел да остане там, е правела всичко, което той изиска, а създателят на Playboy е имал много условия към девойките си.
 Secrets of Playboy, Хю Хефнър и какво разкрива телевизонната поредност за живота в имението на Playboy
Животът в имението Playboy - секс, оргии, опиати и алкохол

Шокиращите разкрития на телевизонната поредност Secrets of Playboy

" Лакът ни за нокти не можеше да бъде нищо друго с изключение на някакъв безпристрастен цвят, без френски маникюр ", споделя Кристал Хефнър. Обеца на пъпа също е било измежду неразрешените от Хю Хефнър неща.

А пък прословутото имение на Playboy може да е изглеждало лъскаво и първокласно извън, само че съгласно Кристал вътре нещата са стояли по различен метод. " Мястото в действителност не се почистваше добре, имаше плесен и след известно време просто се усещаше като изпуснато и непоносимо. Имаше прекалено много празненства. Беше износено. "
 Марстън Хефнър и защо синът на Хю Хенфър похарчи 100 000 $
За какво синът на Хю Хефнър похарчи 100 000 $

Хобитата са завладяващи

Макар да е била омъжена за Хю, Кристал Хефнър признава, че в никакъв случай не е била влюбена в него, а през последните години от живота му е влизала в ролята на гледачка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР