Изминаха почти две седмици от уволнението на Рафа Бенитес от

...
Изминаха почти две седмици от уволнението на Рафа Бенитес от
Коментари Харесай

Ще почакаме още: Уейн Рууни хлопна една, но остави широко отворена друга "вратичка"

Изминаха съвсем две седмици от уволнението на Рафа Бенитес от , а клубът към момента няма нов непрекъснат старши треньор. Временно тази роля извършва Дънкан Фъргюсън, а на Острова се заприказва, че именитият нападател Уейн Рууни може да се завърне на " Гудисън Парк ".
Е, това няма да се случи в този момент, защото някогашният голмайстор на Манчестър Юнатед отхвърли тази опция, само че въпреки всичко си остави " малката врата отворена " за бъдещо завръщане при " карамелите ":
" Евертън се свърза с моя сътрудник и ме поканиха на изявление за работата. Отказах го. Вярвам, че ще бъда треньор във Висшата лига и съм подготвен за това на 100%. Но имам работа в Дарби, която е значима за мен ", разкри Рууни, а думите му са представени от Фабрицио Романо.
Уейн Рууни завърши славната си кариера в тима на Дарби Каунти и към края на 2020 година пое ролята и на управител. От 15 януари 2021 година той стана и непрекъснат ментор на " овните ", само че сезон 2021/22 стартира доста неприятно за тях и от актива им бяха отнети общо 21 точки поради финансови неуредици.
След 27 изиграни мача Дарби е на предпоследното 23-о място, а " избавителният бряг " е на 8 пункта пред тях. До края на шампионата в Чемпиъншип остават 19 кръга, а най-вероятно Уейн Рууни ще се опита да избави клуба от изпадане и през идното лято ще прегледа предложения от Елита на Англия.
По-рано през днешния ден Фабрицио Романо разгласи и още една забавна вест, която бе обвързвана с !!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР