Изминаха почти 60 години от представянето на оригиналния Ford Mustang

...
Изминаха почти 60 години от представянето на оригиналния Ford Mustang
Коментари Харесай

Тъмният кон на Ford Mustang тръгва през 2024 г.

Изминаха съвсем 60 години от представянето на истинския Ford Mustang на Световното ревю през 1964 година Останалото е автомобилна история, а Stang се трансформира в неотложен шлагер и на процедура основава жанра на колите вид " пони ". Сега, след съвсем шест десетилетия и безчет итерации, Ford Mustang от 2024 година слага началото на седмото потомство - и може би на последното, задвижвано с бензин.

Разбира се, дизайнът на седмото потомство Mustang е по-скоро постепенен, в сравнение с революционен, само че каросерията му е напълно нова и видимо по-остра от преди. Предишното потомство беше предопределено за световната публика, а новото несъмнено резервира привлекателните пропорции на предшественика си, само че в този момент излъчва по-мускулести трептения.

 width=

Предната му част е по-квадратна и се твърди, че е въодушевена от истинския Mustang, само че новите му фарове с трилъчеви LED детайли са съвременно допълнение. Трилъчевите задни светлини остават присъщ подробност, само че са по-изразени от всеки път. 

Без подозрение най-съществената разлика сред новия Mustang и предходните версии е неговият интериор. Няма го към този момент класическият дизайн на арматурното табло с двойно мехурче. Вместо това кокпитът към този момент е по-фокусиран върху лидера, като в него доминират цифровите екрани.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР