Изминаха почти 10 години от смяната на собственика на Манчестър

...
Изминаха почти 10 години от смяната на собственика на Манчестър
Коментари Харесай

Футболистите, които Сити не успя да съблазни с пари

Изминаха съвсем 10 години от промяната на притежателя на Манчестър Сити. На 1 септември 2008 година компанията "Абу Даби Груп " поема юздите на клуба като това им коства 200 милиона паунда.

Новите шефове имат съществени упоритости да трансфорат Сити в международна мощ и влагат извънредно доста средства в закупуването на класни играчи.

Целите на идващото огромно извършване на покупки на Гуардиола

"Гражданите " несъмнено нямат кой знае каква история, изключително по отношение на ветераните във Висшата лига. Въпреки това разполагат с доста, доста пари, само че от време на време и те не са задоволителни.

В днешно време сякаш словосъчетанието "клубна принадлежност ", не значи нищо. Фланелките биват сменяни всекидневно - едни се захвърлят в подмяна на по-добре платени.

Сити възнаграждава Гуардиола с нов едногодишен контракт

И по този начин "гражданите " стартират своята атака на трансферния пазар и към ден сегашен разполага с най-големия бюджет в Премиърлийг. 10 години след началото на огромния план, напъните и хвърлените пари се оказва, че не са напразно и безапелационно тимът, воден от Хосеп Гуардиола, е новият първенец на Англия.

През годините обаче има един дребен брой положителни играчи, които са отхвърлили парите на "гражданите " и са предпочели различен път на развиване. Кои са те вижте в галерията ни!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР