Изминаха два месеца от неочакваната новина за смъртта на актьора

...
Изминаха два месеца от неочакваната новина за смъртта на актьора
Коментари Харесай

Защо майката на покойния Ангъс Клауд съди Johnson & Johnson

Изминаха два месеца от непредвидената вест за гибелта на артиста от " Еурофия " Ангъс Клауд. Като предишния месец стана ясна и повода за гибелта му.
 Ангъс Клауд и новината за гибелта на артиста от
Звездата от " Еуфория ", която умря на 25 години

Ето какво знаем все още

Оказа се, че 25-годишният Калуд е умрял в резултат на свръхдоза от фентанил, кокаин, метамфетамин и още други вещества. От Entertainment Tonight разбираме, че майката на артиста Лиса е завела дело срещу Johnson & Johnson.

Но в тази ситуация синът ѝ и неговата гибел нямат нищо общо, а тази на нейният брачен партньор и татко на Ангъс Клауд - Джоузеф. От документите, подадени в съда, излиза наяве, че Лиса твърди, че брачният партньор ѝ, който е умрял от рак, е употребявал бебешка пудра на марката в продължението на съвсем 50 години.
 Снимка 628277

И точно тази пудра, която към този момент е изтеглена от пазара, е съдействала за тежката му болест. И по-точно вдишването на азбест от пудрата. Оказва се, че това надалеч не е първото сходно дело срещу Johnson & Johnson поради минерала.

Лиса твърди, че починалият ѝ мъж е употребявал пудрата на компанията всекидневно след баня и за обувките си от 1957 година до гибелта си преди няколко месеца. Според CBS News, от Johnson & Johnson настояват, че бебешката пудра, която към този момент не се продава, е безвредна и не предизвиква рак.
 Долф Лундгрен след диагнозата рак на бъбреците - по какъв начин се оправя артистът с нея
Как живее Долф Лундгрен след тежката диагноза

Актьорът приказва за живота си сега

Въпросната пудра бе изтеглена от компанията тази година след голям брой каузи от дами, които упрекват компанията, че потреблението на тяхната пудра е им е предизвикал или рак на яйчниците, или мезотелиом, който нападна белите дробове. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР