Изминаха 50 години, откакто по екраните излезе Enter the Dragon

...
Изминаха 50 години, откакто по екраните излезе Enter the Dragon
Коментари Харесай

Подготвят анимационен сериал, посветен на Брус Лий

Изминаха 50 години, откогато по екраните излезе " Enter the Dragon " - филмът, който изстреля Брус Лий към интернационалната популярност и го трансформира в един от най-разпознаваемите майстори на бойните изкуства в историята на киното. За да означи тази значима дата, дъщерята на Лий, Шанън Лий, разкри нов аниме сериал - " House of Lee " , първият аниме план на Брус Лий, чиято премиера се чака през 2024 година

Според Deadline 50-годишнината на " Enter the Dragon " ще бъде маркирана със специфична 4k UltraHD прожекция на класиката на бойните изкуства от 1973 година, която ще се организира в над 650 кина на 13 и 16 август. Прожекцията ще включва и филмов откъс на първия по рода си аниме план за Брус Лий.

Масивният и все по-популярен свят на аниметата има тонове герои, въодушевени от Брус Лий, само че към момента няма заглавие, в което да взе участие самият именит занаятчия на бойните изкуства.

Аниме планът на Брус Лий , " House of Lee ", е разказан като екшън/фентъзи аниме поредност, в която именитият занаятчия на бойните изкуства събира екип от воини на дракона, с цел да предотврати рухването на света в " мрак и сянка ". Съобщава се, че концепцията за сериала е въодушевена от един от запаметяващите се цитати на Лий, който гласи, че " Тези, които не знаят, че вървят в мрачевина, в никакъв случай няма да потърсят светлината ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР