Измина вече месец, откакто Джо и Джил Байдън официално са

...
Измина вече месец, откакто Джо и Джил Байдън официално са
Коментари Харесай

Мелания завидя на Джил Байдън

Измина към този момент месец, откогато Джо и Джил Байдън публично са Първото семейство на Съединени американски щати. Доналд и Мелания Тръмп стегнаха куфарите за имението си във Флорида Мар-а-Лаго, а неотдавна стана ясно, че някогашната Първа дама ще продължи своята социална активност и даже към този момент си е образувала екип.
 Мелания Тръмп, новият й офис и с какво ще се занимава брачната половинка на Доналд Тръмп
Новото начало на Мелания

Не желае да има началник

Въпреки че явно гледа напред към новия си живот, Мелания не стопира да обръща взор и обратно към Белия дом , където до неотдавна се разпореждаше тя. Но в този момент там има нова стопанка, към която отношението май е много по-различно.

Неведнъж по време на мандата на Доналд Тръмп се говореше за неглижирането на брачната половинка му от страна на медиите и най-много за това, че за четири години тя не се появи на нито една корица на списание, както вършат Първите дами в модерната история на Съединени американски щати.
 Снимка 518737

А щом Джо и Джил Байдън се настаниха в Белия дом, обстановката много се промени. Според източници, представени от Mirror, Мелания е подразнена и завижда на наследницата си за медийния интерес, който има към нея . Интерес, на който тя в никакъв случай не се е радвала - или най-малко не в позитивен проект.

Първата корица на новото Първо семейство към този момент е реалност и това несъмнено не се е харесало госпожа Тръмп, която ще запомним единствено с няколко къси изявленията по време на четиригодишния си мандат.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво счита Стефани Уолкъф за връзките им
Защо Тръмп не може без Мелания

Отношенията им от друга позиция

Според някогашната й съветничка Стефани Уолкъф обаче, Доналд Тръмп е този, който повече се нервира на двойните стандарти в публицистиката . А Мелания в никакъв случай не е желала да позволява хората прекомерно покрай себе си и да им дава опция да я опознават. Но, въпреки всичко, е било въпрос на чест.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР