Измина цяло десетилетие откакто Елън Дегенерес разби Twitter със звездното

...
Измина цяло десетилетие откакто Елън Дегенерес разби Twitter със звездното
Коментари Харесай

ПРОКЛЯТИЯТА на селфито на Оскарите на Елън Дедженеръс? От ГОРЧИВИЯ развод на Брад Пит и Анджелина Джоли до обвиненията в сексуално посегателство на Кевин Спейси, вътре в живота на известни личности в увеселителен парк, 10 години по-късно

Измина цяло десетилетие откогато Елън Дегенерес разруши Twitter със звездното селфи, което включваше (от първия ред вляво) Джаред Лето, Дженифър Лоурънс, Мерил Стрийп, Елън Дегенерес, Брадли Купър, Питър Нионг'о младши, (от втория ред вляво) Чанинг Тейтъм, Джулия Робъртс, Кевин Спейси, Брад Пит, Лупита Нионго и Анджелина Джоли

Самата Дедженеръс по това време представяше своето на ден токшоу, което излезе на екраните за за финален път през 2022 година след 19 години след токсични обвинявания на работното място.

Брад Пит и Анджелина Джоли не след дълго се бяха оженили на интимна гала в техния френски палат преди фотографията - само че от този момент бяха въвлечени в горчива борба за бракоразвод.

И кариерата на Кевин Спейси беше оставена на пух и прахуляк на фона на поредност от обвинявания в полово принуждение, които след това са опровергани.

И по този начин, какво друго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР