Измина повече от месец от смъртта на кралица Елизабет Втора

...
Измина повече от месец от смъртта на кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Чарлз продава конете на Елизабет II, времето му на трона изтича - ето колко му остава

Измина повече от месец от гибелта на кралица Елизабет Втора и английското кралско семейство към този момент се завръща към уговорките си и най-много Чарлз, който към този момент е крал и има нелеката задача да продължи ръководството на майка си, която цяла Англия боготвореше. 

Нейно Величество бе известна с пословичната си обич към животните, а конете имаха особено място в сърцето ѝ. Но наподобява, че Чарлз няма да продължи заниманието ѝ да язди и към този момент е решил какво ще е бъдещето на конете, които Елизабет му завеща. Първите 12 ще бъдат разпродадени на търг до края на този месец, а по-късно и останалите. Размножаването на животните в кралските конюшни ще бъде изцяло прекъснато до 3 години. Според специалисти, е изцяло допустимо конюшните в най-скоро време да се трансфорат в музей и мнозина намират това за позорно.

 крлица елизабет втора

Междувременно научихме и една, много тревожна за Англия, прогноза, а точно че Чарлз ще абдикира след 7 години. Слухове и догатки по тематиката се появиха още в първите дни след гибелта на кралица Елизабет Втора, само че за момента кралят не демонстрира никакви сходни намерения 

Известният английски екстрасенс Джон Хюз обаче е безапелационен, че Чарлз ще се отдръпна по лично предпочитание от трона и това ще се случи до 2030 година Ясновидецът съобщи, че короната ще получи Уилям, както е и по линията за заместничество на трона и няма да има никакво изключение.

Сред прогнозите му влиза и бракоразвод сред Меган и Хари, като херцогът на Съсекс ще се завърне с гръм и тропот във семейството.

 принц Хари

А по отношение на Чарлз, Хюз споделя следното:

„ Мисля, че се бори. Крал Чарлз се тревожи за бъдещето, милион мисли му минават през главата дали може да се оправи с работата “.

Също по този начин Чарлз е наясно, че не би могъл да управлява Англия с лекотата, с която го правете Елизабет Втора. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР