Измина по-малко от месец от края на миналия сезон в

...
Измина по-малко от месец от края на миналия сезон в
Коментари Харесай

Нажежени до червено страсти още на старта на сезона в efbet Лига

Измина по-малко от месец от края на предишния сезон в efbet Лига, само че към този момент е време за започване на новата акция. Както е известно, футболният календар бе съществено дислокиран след пандемията от COVID-19. Това наложи много къса пауза сред остарелия и новия сезон. А още с първия мач ни чакат много съществени пристрастености на стадион " Васил Левски " довечера. Жребият дефинира още в първия кръг един против различен да се изправят ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, а пък БФС взе решение точно това да е откриващият дуел за новото състезание.

И двата тима претендират, че са законният правоприемник на банкрутиралия ЦСКА. Едните обаче взеха решение да минат по дългия път от аматьорския футбол до efbet Лига, до момента в който другите получиха право да стартират непосредствено от елита с лиценза на Литекс. Освен това клубът на Гриша Ганчев завоюва търга за емблемата на ЦСКА и получи позволение да употребява стадион " Българска войска ".

Без значение кой е прав и кой крив, съществуванено на два клуба с буквите ЦСКА докара и до разделяне на " алените " почитатели. Може даже да се каже, че то е много свирепо. Двата лагера сипят тежки обиди и закани един към различен, тъй че срещата тази вечер ще бъде много взривоопасна.

Домакините ще имат двама значими играчи, които пропущат днешния мач. Красимир Балъков не може да употребява голмайстора на отбора за предишния сезон Андон Гущеров, който е контузен. Освен него в лазарета е и Георги Русев.

Очаква се ЦСКА 1948 да излезе в състав Наумов на вратата и пред него в отбрана Александров, Василев, Пиргов и Атанасов. Климентов и Юсеин ще са опорните полузащитници, а Шопов ще извършва ролята на плеймейкър. Младенов и Иванов ще оперират по крилата, а в офанзива ще стартира Камбуров.

В ЦСКА-София нямат проблеми към състава и Стамен Белчев ще разчита на най-хубавото, с което разполага. Очаква се той да изведе на терена Бусато на вратата и Турицов, Антов, Матей и Мазику в защита. Санкаре и Юга ще са опорните халфове, а Тиего ще е в ролята на плеймейкър. Кери и Енрике ще стартират на двете крила, а офанзивата ще води Соу.

efbet Лига, 1 кръг:

ЦСКА 1948 - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948: Наумов, Александров, Василев, Пиргов, Атанасов, Климентов, Юсеин, Шопов, Иванов, Младенов, Камбуров

ЦСКА-София: Бусато, Турицов, Антов, Матей, Мазику, Юга, Санкаре, Тиаго, Кери, Енрике, Соу

Стадион: " Васил Левски ", София
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 20:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 1 кръг, петък 7 август  ЦСКА 1948 20:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР