Измина известно време, откакто British Airways се хвалеше, че е

...
Измина известно време, откакто British Airways се хвалеше, че е
Коментари Харесай

Как завръщането на British Airways може да предложи надежда за старите авиокомпании

Измина известно време, откогато British Airways се хвалеше, че е „ обичаната самолетна компания в света “. Още преди пандемията превозвачът, благосъстоятелност на IAG, се бори с проблеми с репутацията след години на съкращения на разноските, плюс други проблеми, като нарушаване на огромни данни.

Неотдавнашно изследване на потребителската група Which? класира английския транспортьор измежду най-лошите самолетни компании във връзка с удовлетвореността на клиентите. И въпреки всичко резултатите за цялата година от четвъртък на компанията-майка, където BA съставлява към половината от приходите, сочат нещо като завръщане.

IAG повече от удвои оперативните облаги през 2023 година до рекордните 3,5 милиарда евро. Бумът на пътуванията след пандемията продължава. По-специално, по-богатите летовници, които са подготвени да заплащат по-високи цени, с цел да летят в първокласни кабини, спомогнаха за повишение на приходите от пътнически единици на IAG с 8,2 % на годишна база, макар че корпоративните пътувания занапред ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР