Измина близо месец, откакто за последно видяхме Григор Димитров в

...
Измина близо месец, откакто за последно видяхме Григор Димитров в
Коментари Харесай

За втори път през сезона: Григор ще си партнира на двойки с представител на топ 10

Измина близо месец, откогато за последно видяхме Григор Димитров в игра, откакто контузия го принуди да се откаже по време на дуела си от първи кръг на тазгодишния Уимбълдън. По всичко обаче проличава, че въпреки всичко процесът на възобновяване за първата ни ракета е протекъл по проект и той все още интензивно се готви в компанията на други елитни тенисисти за идното американско турне, което стартира идния понеделник с конкуренцията от категория АТР 500 във Вашингтон, а хасковлията е едно от звездните имена, които попадат в листата за шампионата.

Поглед напред в календара на АТР ни разрешава да забележим, че директно след надпреварата в американската столица то настъпва време за Мастърс 1000 конкуренцията в Монреал, където с изключение на на сингъл, то късно довечера стана ясно, че Гришо дружно със международния номер 8 Андрей Рубльов са оформили тандем и ще вземат присъединяване на двойковия шампионат в канадския град, който ще се организира в интервала 7 до 14 август.

Това ще бъде първият случай на партньорство сред българина и руснака, но поради мощните игри в предишното от страна на нашенеца на американска земя и фактът, че Рубльов е олимпийски златен медалист на смесени двойки, то шоуто наподобява обезпечено. В листата при декларираните тандеми за шампионата в Монреал още личат имената на Матю Ебдън и Макс Пърсел, които неотдавна триуфмираха на Уимбълдън, а измежду останалите карета усещане също по този начин вършат водачите в международната класация Раджийв Рам/Джо Солсбъри, олимпийските златни медалисти Мате Павич/Никола Мектич и настоящите първенци Орасио Себайос/Марсел Гранойерс.

Дуото формирано от известните с изявите си на сингъл Хуберт Хуркач и Джон Иснър никога не трябва да бъде подценявано, откакто двамата ознаменуваха партньорството си с купата на Мастърс 1000 шампионата в Маями по-рано тази година.

Ето и цялостен лист със деклариралите присъединяване играчи на двойки за конкуренцията в Монреал:

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР