Измерването на качеството на въздуха у дома е изключително трудно.

...
Измерването на качеството на въздуха у дома е изключително трудно.
Коментари Харесай

Оръжие за измерване на мръсния въздух у дома

Измерването на качеството на въздуха вкъщи е извънредно мъчно. Как да разберем до каква степен е замърсен въздуха и какви ограничения би трябвало да бъдат подхванати е въпрос, на който редица семейства търсят отговор непрекъснато.

Един от най-ефикасните принадлежности за решение на този възходящ проблем е и пречиствателят за въздух LG Puri Care, който с изключение на, че съумява да пречисти и най-фините прахови частици, разполага и с функционалност за следене на качеството на въздуха. Благодарение на свързаността си с мобилната апликация LG ThinQ, потребителят може в действително време да следи положението на въздуха вкъщи, елиминирайки всички терзания на актуалното домакинство.

Разполагайки с 360º филтрираща система с 6 степени на филтриране, пречиствателят е чудесно оръжие против мръсния въздух. LG Puri Care съумява да засече и пречисти даже най-фините прахови частици с размер PM 1.0., които проникват в белите дробове и могат до доведат до редица здравословни затруднения.
Освен за следене на качеството на въздуха в действително време, приложението ThinQ разрешава на потребителя да ръководи Puri Care без значение дали е вкъщи или от офиса. С няколко клика на телефона, всеки може да настрои режима, скоростта на пречиствателя, както и да задейства добави функционалности като задействане на йонизатор или включване на алтернатива за люшкане на усилвателя за оптимално разпространяване на пречистения въздух.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР