Измерването на антитела е с цел печалби на лаборатории, дори

...
Измерването на антитела е с цел печалби на лаборатории, дори
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Измерването на антитела е с цел печалби на лаборатории, дори лекари получават хонорари

" Измерването на антитела е за облаги на лаборатории, даже лекари получават възнаграждения, с цел да изпращат пациенти за премерване на антитела. Това не е процедура в Швейцария ". Това съобщи в " Твоят ден " по NOVA NEWS доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория в Берн

" Омикрон ще ни изненада през януари. Много повече хора, които са преболедували Делта разновидността, ще прекарват Омикрон. Имаме случаи на Омикрон в България, те са съмнителни, само че би било необичайно да нямаме, откакто съвсем всички страни в Европа записват, както и при съществуването на подобен човекопоток ", добави още той.

Специалистът обясни, че новия вид на Коронавирус протича по-леко, само че това не трябва да успокоява, тъй като ще има огромен брой болни, което ще натовари здравната система. 

Относно противоепидемичните ограничения у нас, доктор Илиев счита, че имаме такива, само че на процедура те не се ползват.

" Трябва да има по-строг надзор, полицията е нужно да се включи по-активно. Само по този начин може да са понижи заразяването и разболяването ", сподели той.

За третата доза доктор Аспарух Илиев акцентира, че след двудозовите ваксини има интервал, в който има добра отбрана, само че по-късно спада и по тази причина е добре да се постави трета доза, даже и да има доста антитела, тъй като количеството им не е гаранция за качество и добра отбрана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР