Изменението на климата на планетата се усеща от всички жители

...
Изменението на климата на планетата се усеща от всички жители
Коментари Харесай

Краят на света идва все много бързо: Датата на апокалипсиса е по-близо отколкото си мислите!

Изменението на климата на планетата се усеща от всички поданици на Земята. В разнообразни елементи на нашата планета метеоролозите записват необикновени температури за тези региони. На север има ексцентрична топлота, а на юг - все по-често стартира да пада сняг, което локалните поданици в никакъв случай не са виждали по-рано.

Както споделят учените, краят на света бързо се доближава. Катастрофата няма да се случи в този момент и хората ще продължат да се съпротивляват на естествените сили, само че вследствие на това ще пострадат от смазващо проваляне от природата.
Изследователите назоваха новата дата на апокалипсиса. В днешно време еколозите приказват непрекъснато за нездравословното влияние на автомобилните излъчвания върху озоновия пласт. Много страни по света се вслушват в думите им и понижават негативното влияние на производството върху околната среда. Положителният резултат от тези дейности съществува, само че не е задоволителен, с цел да избави човечеството.
Всъщност учените и откривателите не знаят сигурно по какъв начин да се измъкнат от безизходицата, която се е случила вследствие на софтуерното развиване. Ако всичко остане на настоящето равнище, то до 2070 година равнището на Световния океан ще поеме големи територии на Земята.
Ако това се случи, то може да бъде разказано като краят на света.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР