Измамно е усещането, че ремонтите в София зачестяват с наближаването

...
Измамно е усещането, че ремонтите в София зачестяват с наближаването
Коментари Харесай

Измамно било усещането, че ремонтите в София зачестяват с наближаването на избори

Измамно е чувството, че ремонтите в София зачестяват с наближаването на локалните избори, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Според него ремонтите са чакани от хората, а резултатите след тях са удовлетворяващи за всички. Изказването на Георгиев, за който се счита, че ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София, идва няколко месеца преди локалните избори.

 " Георги Георгиев, момчето което приказва с града ": ГЕРБ наподобява стартира акция за кмет на София
В отговор на въпрос той разгласи, че е рано да се приказва за акция за локалния избор и уточни, че с него диалог да е претендент за кмет не е воден. Георгиев не пропусна да означи, че половин София се ръководи от кметове на Демократична България, които се справяли зле. Той се опита да трансферира върху тях отговорността за неналичието на градежи на детски градини.

След като изброи значими за града планове, които са в развой на реализация - градските кръгове, разширението на метрото и така нататък, Георгиев добави: " Надявам се наша горделивост да бъде обновяването на тротоарите в кварталите ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР