Измамно е усещането, че ремонтите в София зачестяват с наближаването

...
Измамно е усещането, че ремонтите в София зачестяват с наближаването
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Ремонтите са чакани от хората, не са заради наближаването на местните избори

Измамно е чувството, че ремонтите в София зачестяват с наближаването на локалните избори. Това разяснява в " Денят стартира " ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

" Ремонтите са чакани от хората и без подозрение основават неуредици по време на дейностите, само че по-късно резултатите са удовлетворяващи за всички ", уточни Георгиев.

Отличи ремонта на тунела към " Люлин ", който близо 30 години не беше ремонтиран.

Георги Георгиев разяснява и ремонта на тротоарите в кварталите. Посочи, че има наложителен стандарт за това по какъв начин би трябвало да наподобяват настилките в центъра, периферията и крайните квартали. 1/3 от средствата за ремонт на тротоарите пък са през районните кметове, което подсигурява още по-добър надзор на качеството, подчертава Георгиев.

Според него е рано да се приказва за акция за локалния избор, защото има доста ежедневни проблеми за решение.

" Емблемата са вътрешните градски кръгове. Виждате какво се случва на " Филип Кутев ", работи се доста старателно, по " Тодор Каблешков ", това са градските кръгове, които трансформират града, инфраструктурата му. Да не забравяме, като че ли свикнахме, с разширението на метрото. 52 км. метро, цялостен под земята град, не се гради елементарно. Надявам се наша горделивост да бъде обновяването на тротоарите в кварталите ", съобщи Георги Георгиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР