Измамници искат пари от името на звезди, а един дори

...
Измамници искат пари от името на звезди, а един дори
Коментари Харесай

Нова измама, взимат капаро над 7000 - този път на прицел са родни звезди

Измамници желаят пари от името на звезди, а един даже съумял да вземе капаро 7500 лева, представяйки се за човек на Софи Маринова. " Прави се на импресарио и е заречен участия за една година напред. Но нито Преслава, нито Софка, нито Галена, Тони Стораро и другите са осведомени и въобще не подозират, че от тяхно име са поемани такива участия “, описа пред " Телеграф “ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев.

Връщане

Всичко се разплело, откакто пострадал се обадил и желал да разбере по кое време ще дойде Софи Маринова да му пее, тъй като платил капаро. Така станало ясно, че пари са превеждани на друго име, а не на сметката на самата певица. Първоначално индивидът споделил, че ще съди звездата. После решили да подхващат ограничения и звъннали на въпросния лъжец. Тодореско също се обадил и пуснал пост в обществените мрежи. Оказало се, че има и други измамници. След разгласяването парите за Софи Маринова, Преслава и други били върнати. Но Тодореско счита, че може да има още преметнати, които са изгорели с пари. А представящ се като Принц Принц бил заплашил Тодореско и Софи Маринова, че ще ги съди. “Добре, дано го направи. Ние имаме черно на бяло, че е получил пари без знанието на изпълнителката “, отсича пиарът.

Евтино

Самата Софи Маринова споделя: " Моят дребен, само че изцяло задоволителен екип от хора, с които работя от години, са управител участия Сашка Стоянова, Тодореско е пиар, а Дони Василева е за рекламните акции. Всички останали ангажименти с каквито и да е лица с изключение на с тях тримата са невалидни! “ " Сегашната процедура е 50% от хонорара да се превежда седмица преди присъединяване по банков път, всичко си е легално и изпълнителят е спокоен “, изяснява Тодореско. Той продължава: " Феновете са разочаровани. Цяла година се готвят за женитба и напълно естествено е да се усещат излъгани. Но и изпълнителите са излъгани, тъй като не са получили нито един лев и не знаят, че би трябвало да пеят. По този метод злепоставят артистите и им скапват имиджа “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР