Измамник предлага "надбавки" към пенсията срещу 320 лева. В оперативната

...
Измамник предлага "надбавки" към пенсията срещу 320 лева. В оперативната
Коментари Харесай

Измамник дава "надбавки" към пенсията срещу 320 лв.

Измамник предлага "надбавки " към пенсията против 320 лв.. В оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от жител, че в град Шумен на ул. Съединение е излъгана негова съседка.

На място е изпратен автопатрулен екип на районно управление (на МВР) Шумен.

Пред служителите на реда дамата обяснила, че била заговорена от мъж на забележима възраст към 50 години, облечен в тъмни облекла, който обяснил, че с цел да получи надбавка към пенсията е належащо да даде сумата от 320 лв.. Възрастната жена му дала сумата от 100 лв., след което той се отдръпнал в посока бул. Ришки проход. Полицейските чиновници подхванали незабавни дейности за обход на региона и малко по-късно забелязали на бул. Ришки проход, който дава отговор на посоченото изложение.

При осъществената инспекция е открита самоличността му – 53-годишният В.Х. от село Райнино, област Разград, престъпно проявен. Привлечен е като обвинен и с разпореждане на прокурор от Районна прокуратура Шумен му е наложено задържане за период до 72 часа. Отнетата сума е възобновена и в Районен съд Шумен е импортирано съглашение за налагане на дейно наказване „ отнемане от независимост “ в размер на 1 година и 5 месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР