Измамник, който е продавал фалшиви сертификати за отрицателен тест за

...
Измамник, който е продавал фалшиви сертификати за отрицателен тест за
Коментари Харесай

Измамник, предлагал фалшиви сертификати за отрицателен тест за COVID-19 за пътуващи, е вкаран в затвора

Измамник, който е продавал подправени документи за негативен тест за COVID-19 за хора, пътуващи в чужбина по време на пика на пандемията, е вкаран в пандиза.

25-годишният Данял Саджид измами пасажери, нуждаещи се от PCR проби, с цел да отидат в чужбина заради пандемични ограничавания за пътешестване, продавайки подправените си документи в Snapchat напряко от вкъщи си в Брадфорд, Западен Йорк. Неговото лъжливо бизнес начинание беше раздухано, когато кореспондент на вестник, преструвайки се на покупател, се свърза с него и му беше препоръчан подправен документ за £75 по имейл.

Не спирайки дотук, Саджид, който по това време купонясваше в Дубай, по-късно се опита да продаде още 11 подправени документа за £825 през ноември 2020 година Но пари не бяха обменени, защото договорката не беше приключена. Саджид беше хванат по-късно през декември 2020 година и задържа езика си, като просто отговаряше „ без коментар “ на всички запитвания. Глен Парсънс, бранителят на Саджид, сподели, че клиентът му е бил единствено на 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР