Измамите, които ни дебнат в интернет не спират. Адвокатът Юлия

...
Измамите, които ни дебнат в интернет не спират. Адвокатът Юлия
Коментари Харесай

Столичен адвокат предупреди: Веднага хванете телефона и звъннете на вашия контрагент, ако получите подобен имейл

Измамите, които ни дебнат в интернет не стопират. Адвокатът Юлия Николова предизвести още веднъж потребителите на обществените мрежи, видя Sofia24.bg .

" Вие знаете какъв брой се трансформират публичните връзки, измамите, които бяха настоящи - имаше пирамиди и фараони, те не престават, несъмнено, само че с изменение на публичните условия, с изменение на средата, имаме разнообразни типове измами. Това, което през днешния ден ме предизвика да направя този клип за вас е, че сутринта ми звънна един мой клиент, който показа, че са им прибрали 2500 евро от сметките ".

Как се е случило това?

" Винаги, когато имате трайни търговски връзки или някакви търговски връзки с някого и получите имейл, в който се споделя, че има промяна на банковата сметка и че би трябвало да преподпишете документите и че би трябвало да платите по нова банкова сметка, незабавно хванете телефона и звъннете на вашия контрагент, с цел да ви удостовери това персонално. Изобщо бъдете доста деликатни! Имайте постоянно едно мислено, когато получите имейл, с който ви трансформират банковите елементи, имайте поради, че това има възможност да бъде машинация.

Гледайте видеото, от което може да научите още детайлности за тези измами.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР